Zorgoutlet Midden Nederland

Nu bij De Zaak van Ermelo: Zorgoutlet Midden Nederland

Woensdag 8 maart is in onze winkel Zorgoutlet Midden Nederland heropend. De zorgoutlet is niet nieuw in Ermelo. In 2015 is de Zorgoutlet gestart in een ruimte in Zorgcentrum De Dillenburg. Na een aantal jaren is het zorgcentrum gesloten en is de outlet verhuisd naar de Stationsstraat en vanaf vandaag dus te vinden aan de Herderlaan 12 in Ermelo (Kerkdennen).

Bij Zorgoutlet Midden Nederland vind je bijna alles, wat je je maar kunt bedenken op het gebied van zorghulpmiddelen, voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) beperking. Van douchestoel tot hoog-laagbed en van scootmobiel tot rollator, zowel gebruikt als nieuw. En is het door jou gewenste artikel niet op voorraad? Dan kan het (bijna) altijd besteld worden. Heb je zelf een hulpmiddel, zoals een rollator, die je niet meer gebruikt? Ook die kun je inleveren bij de Zorgoutlet en je krijgt dan een percentage van de opbrengst.

Meer informatie vind je op de facebookpagina van de zorgoutlet én binnenkort op www.zorgoutletmiddennederland.nl.

Neem alvast een kijkje in de zorgoutlet:

@dezaakvanermelo Vanaf nu zit de zorgoutlet bij ons in de winkel! Dus ben je op zoek naar een scootmobiel, loopstok of rollator?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Graag tot ziens!! #zorgoutlet #scootmobiel #kringloopwinkel #ermelo #middennederland ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Op woensdag 8 maart gaf eigenaar Ron van Bruggen een interview aan Roy Scheerman van RTV Nunspeet

Het interview begint ongeveer vanaf de 34ste minuut.