Home » Winkels Ermelo

Winkels Ermelo

In Ermelo kunt u leuk winkelen. Een van die leuke winkels in Ermelo vindt u op Landgoed Veldwijk: De Zaak van Ermelo! Een hippe winkel waar u zowel tweedehands als nieuwe spullen vindt.

Werk aan de winkel!

Onze tweedehands winkel in Ermelo is tegelijkertijd een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd dus hard gewerkt. Voor hen creëren we werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij op eigen vermogen bijdragen, werken en leren.

Mooie en unieke producten

In onze kringloopwinkel kunt u naar hartenlust shoppen. Op een winkeloppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter vindt u een uitgebreid assortiment tweedehands spullen zoals meubels, kleding, boeken, speelgoed, cd’s en dvd’s. Maar we zijn méér dan een kringloopwinkel en verkopen ook niéuwe woonaccessoires, cadeau-artikelen en zelfs wenskaarten. Daarnaast maken wij in onze werkplaats houten meubelen voor binnen en buiten. We produceren een eigen meubellijn, maar kunnen ook meubelen naar uw eigenwens en maat maken.

Kom shoppen

Kom langs bij een van de leukste winkels in Ermelo en ontdek zelf het unieke, diverse assortiment van De Zaak van Ermelo! We staan graag voor u klaar. U kunt ons vinden op Landgoed Veldwijk in Ermelo (Veldwijk 75). We zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00! Tot ziens in onze winkel!

<< Terug