Winkels Ermelo 2017-08-29T14:43:13+00:00

Winkels Ermelo

In Ermelo kunt u leuk winkelen. Een van de leuke winkels in Ermelo vindt u op Landgoed Veldwijk, hier zit De Zaak van Ermelo gevestigd. Een hippe winkel waar u zowel tweedehands als nieuwe spullen vindt.

Werk aan de winkel!

Onze tweedehands winkel in Ermelo is tegelijkertijd een leerwerkbedrijf voor Ermelose inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wanneer u bij ons shopt, wordt er tegelijkertijd dus hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij op eigen vermogen werken en leren.

Mooie en unieke producten

In onze winkel kunt u naar hartelust shoppen. Op een winkeloppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter vindt u onder andere tweedehands spullen, cadeau-artikelen, wenskaarten en meubelen. In onze werkplaats maken we houten meubelen voor binnen en buiten. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen we in principe elke meubel produceren. Daarnaast hebben we ook een eigen meubellijn. Ons tweedehands assortiment is zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een leuk prijsje ook kleding, boeken, cd’s en dvd’s vinden.

Kom shoppen

Kom langs bij De Zaak van Ermelo en ontdek zelf ons unieke, diverse assortiment! We staan graag voor u klaar. U kunt ons vinden op Landgoed Veldwijk in Ermelo (Veldwijk 75). We zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00! Tot snel in onze winkel!
.
.

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X