Home » Winkel » Tweedehands

Tweedehands artikelen

Zoveel unieke mensen, zoveel unieke spullen! Dagelijks worden er zeer uiteenlopende gebruikte goederen bij ons ingeleverd. Van tafels en stoelen, tot potten, pannen, vazen, boeken en kleding. Modern, retro of antiek: alles komt voorbij. En regelmatig zitten er bijzondere pareltjes tussen. De leukste tweedehands spulletjes, voor u te koop in onze winkel! Voor elk wat wils en voor ieder budget.

Meubels

Klassiek, retro, trendy, in originele staat of gepimpt… Voor ieder wat wils! Elke dag wisselt ons meubelassortiment.

Huisraad

De leukste koffiekopjes, een vaas in précies de kleur die u zoekt, een soeppan die u maar af en toe nodig heeft en niet nieuw wilt kopen… In onze winkel vindt u vast wat u zoekt!

Boeken, CD's & DVD's

Horen, zien en lezen… Onze sfeervolle ‘bibliotheek’ biedt de leukste tweedehands boeken en tijdschriften, de mooiste films en de fijnste muziek. Aan onze leestafels kunt u alvast wat bladeren. Urenlange ontspanning voor een kleine prijs!

De mooiste tweedehands kleding in onze kringloopwinkel

Kleding

Ook voor dames-, heren- of kinderkleding bent u bij ons aan het juiste adres! Wij selecteerden voor u de leukste tweedehands kleding van dit seizoen. In onze paskamers kunt u op uw gemak bekijken hoe het staat.

Herbruikbare spullen over? Wij halen ze GRATIS op!

Bel 0341 – 559772 óf mail naar info@dezaakvanermelo.nl. Levert u liever zelf uw spullen in? U bent tussen 9.00 en 17.00 uur van harte welkom!