Tweedehands artikelen 2017-08-24T14:19:29+00:00

Tweedehands artikelen

In onze winkel vind je een variëteit aan tweedehands spullen: van tafels en stoelen tot pannen, vazen, boeken en kleding. Modern, retro of antiek: alles komt voorbij. Regelmatig zitten er heel bijzondere of zelfs waardevolle items tussen. Heb je maar een klein budget of houd je gewoon van het verhaal achter gebruikte spullen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meubels

Klassiek, retro, trendy, in originele staat of gepimpt: we hebben meubels in alle soorten en maten. De ingebrachte meubels worden zorgvuldig geselecteerd zodat we alleen nette exemplaren in onze winkel presenteren. Het meubelassortiment wisselt elke dag.

Boeken, CD’s & DVD’s

Horen, zien en lezen… Onze sfeervolle ‘bibliotheek’ biedt een keur aan tweedehands boeken, tijdschriften, films en muziek. Aan onze enorme leestafel kun je rustig bladeren!

Kleding

Ook voor dames-, heren- en kinderkleding ben je bij ons aan het juiste adres! Wij selecteren elk seizoen de leukste tweedehands kleding voor je. In onze paskamers kun je op je gemak bekijken hoe de vondst je staat.

Huisraad

De leukste koffiekopjes, een vaas in preciés je favoriete kleur, een soeppan voor een fijn prijsje… In onze winkel vindt je vast wat je zoekt!

Elektronica

Je broodrooster kapot? Waarom een nieuwe kopen als een tweedehandse ook prima werkt! Alle artikelen met een stekker vind je overzichtelijk in één afdeling. Elk apparaat is schoongemaakt, uitvoerig getest en waar nodig gerepareerd.

Lampen

Je hoeft niet in het donker te zitten… Of je nu een lamp voor de kinderkamer zoekt, een leeslamp of plafonnière: je vindt het vast op onze lichtafdeling!

Speelgoed

Als er iéts is waar flink op bespaart kan worden, dan is het wel op de aankoop van speelgoed, spelletjes en puzzels. Volop keuze in onze winkel, voor kleine prijzen. Wie geluk heeft, vindt zelfs iets niéuws tussen de koopjes…

Woondecoratie

Vind wat je zoekt in ons uitgebreide assortiment aan vazen, schalen, fotolijsten, schilderijen, kussens, kaarsenhouders en wat al niet meer. Veel sfeer voor weinig!

Textiel

Op onze textielafdeling vind je gordijnen, kussens, beddengoed, stoffen en vloerkleden. Alle artikelen zijn zorgvuldig voor je geselecteerd, schoon en heel.

X