Home » Winkel » Houten meubelen

Houten meubelen

Om meer mensen te helpen aan een zinvolle dagbesteding of het opdoen van werkvaardigheden, zijn we met een werkplaats gestart. Op deze werkplaats worden onder andere steigerhouten meubelen gemaakt, voor binnen en buiten. We werken voornamelijk op bestelling en in opdracht van particulieren.

Hart voor uw meubel

Wij streven niet alleen naar een perfecte productie van uw meubel, maar ook naar een perfect ontwerp! Of u nu kiest voor één van onze standaard meubels, of de voorkeur geeft aan een eigen idee: wij willen graag dat het goed past en het uiteindelijke resultaat met oog voor detail volledig naar wens is!

Kwaliteit

Voor de meeste meubelen gebruiken we geschuurd nieuw steigerhout, maar ook meubels van oud of vergrijsd hout zijn te bestellen. Een combinatie van nieuw en oud hout is ook mogelijk. Elk meubel is van goede kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt en maken wij desgewenst op maat.

Wie maken het?

De steigerhouten meubelen worden met de grootste zorg en aandacht voor u gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met ervaren timmerlieden werken zij niet alleen aan een mooi nieuw meubel, maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling, werkritme en werkvaardigheden. Door het maken van uw meubel bloeien mensen op, zijn ze onderdeel van de maatschappij en krijgen ze (hernieuwd) zelfvertrouwen. En daarmee voelt een aankoop van onze meubelen éxtra goed!

Het gehele assortiment van houten (tuin)meubelen is binnenkort ook in onze webshop te bekijken!