Houten meubelen 2017-08-03T11:56:21+00:00

Houten meubelen

Voor wie een specifiek meubel zoekt voor huis of tuin, maken wij houten meubelen op maat. Een kast, tafel of bed, van steiger- of pallethout, onbehandeld of duurzaam gebeitst: alles is mogelijk. In onze werkplaats hebben wij alles in huis voor de maak van jouw perfecte meubel. Een impressie van wat we (kunnen) maken, is te bekijken op www.dewerkplaatsvanermelo.nl .

Bekijk hier het assortiment

Hart voor uw meubel

Wij streven niet alleen naar een perfecte productie van uw meubel, maar ook naar een perfect ontwerp! Of u nu kiest voor één van onze standaard meubels, of de voorkeur geeft aan een eigen idee: wij willen graag dat het goed past en het uiteindelijke resultaat met oog voor detail volledig naar wens is!

Kwaliteit

Voor de meeste meubelen gebruiken we geschuurd nieuw steigerhout, maar ook meubels van oud of vergrijsd hout zijn te bestellen. Een combinatie van nieuw en oud hout is ook mogelijk. Elk meubel is van goede kwaliteit, zorgvuldig afgewerkt en maken wij desgewenst op maat.

Wie maken het?

De steigerhouten meubelen worden met de grootste zorg en aandacht voor u gemaakt, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met ervaren timmerlieden werken zij niet alleen aan een mooi nieuw meubel, maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling, werkritme en werkvaardigheden. En daarmee voelt een aankoop van onze meubelen éxtra goed!

X