Home » Winkel » Het Houtmeisje

Het Houtmeisje

Het Houtmeisjeis een creatieve onderneemster met een hart voor hout. Ze maakt eigentijdse meubels, dierenmanden en woonaccessoires van gebruikt- en sloophout. Het Houtmeisje heeft in de winkel een eigen showroom en verkooppunt, en is daarmee één van onze ‘shop-in-shop’. Haar gehele collectie produceert ze in de werkplaats van De Zaak…

Het Houtmeisje

is een creatieve onderneemster met een hart voor hout. Ze maakt eigentijdse meubels, dierenmanden en woonaccessoires van gebruikt- en sloophout. Het Houtmeisje heeft in de winkel een eigen showroom en verkooppunt, en is daarmee één van onze ‘shop-in-shop’. Haar gehele collectie produceert ze in de werkplaats van De Zaak van Ermelo, met hulp van mensen die tijdelijk zonder werk zijn of moeilijk aan betaald werk kunnen komen. Het assortiment is origineel, wisselend en exclusief bij ons verkrijgbaar!

Over haar werk

De collectie van Het Houtmeisje is zowel stoer als nostalgisch qua stijl. Ieder product is handgemaakt van oude, gebruikte materialen en daardoor uniek. Er wordt veel aandacht besteed aan een mooie, gebruiksvriendelijke afwerking en de authentieke verfkleuren van het gebruikte hout worden vaak, of desgewenst, behouden. Door oud en nieuw hout te combineren, vervaardigen we daarnaast ook strakkere meubelstukken. De kleinere woonaccessoires zijn origineel en ook erg leuk om cadeau te doen!

Assortiment Het Houtmeisje

Wit krukje

Opbergkrukje

Wijnstandaard

Kinderkrukje

Notitiebord

Dierenbed

Wandkastje

Tafeltje brocante

Kaptafel

Re-style buffetkast

Bijzettafel

Kaptafel spiegel

Kinderklepbank

Bankje met schuine poten

Klepbank en salontafel

Salontafel

Sidetable

Eettafel

Bijzettafel

Broodkast kanten deuren