Home » Winkel

Winkel

In onze gezellige kringloopwinkel, met een winkeloppervlakte van bijna 1500 m2, presenteren we leuke, originele en unieke tweedehands goederen. Voor de één een winkel om prettig te snuffelen en inspiratie op te doen… Voor de ander een winkel waar op een laagdrempelige manier geleerd, gewerkt en de dag zinvol besteed kan worden!

Tweedehands assortiment

Zoveel unieke mensen, zoveel unieke spullen! Dagelijks worden er zeer uiteenlopende gebruikte goederen bij ons ingeleverd. Van tafels en stoelen, tot potten, pannen, vazen, boeken en kleding. Modern, retro of antiek: alles komt voorbij.

Bekijk hier het assortiment van onze kringloopwinkel.

Steigerhouten (tuin)meubelen

Wij hebben ons ruime tweedehands assortiment aangevuld met een eigen lijn van steigerhouten (tuin)meubelen. Welke afmeting of afwerking u ook wenst, we maken elk meubel voor u op maat!

Bekijk hier onze steigerhouten (tuin)meubelen.

Cadeau-artikelen

Om ons assortiment voor iedereen aantrekkelijk te maken, verkopen we ook niéuwe woonaccessoires en cadeau-artikelen. Met smaak ingekocht en zacht geprijsd!

Wenskaarten

Omdat we graag een ‘feelgood’-winkel zijn, verkopen we ook wenskaarten. Prachtige kaarten, voor elke gelegenheid of viering! En dat voor een héél lage prijs..

Het Houtmeisje

Ook voor prachtig vervaardigde meubeltjes en woondecoraties van gebruikt hout, kunt u bij ons terecht. ‘Het Houtmeisje’ is een creatieve onderneemster met haar eigen afdeling in onze winkel. Het assortiment is origineel, wisselend en exclusief bij ons verkrijgbaar! Bekijk hier het assortiment.