De Zaak van Ermelo verhuist!

Na de verhuizing van De Zaak van Ermelo in 2016, verhuizen we binnenkort opnieuw! Op 1 februari 2019 openen we onze deuren aan de Herderlaan 12.

 

Meer ruimte, grotere plannen
Om plaats te maken voor nieuwbouw verhuisde De Zaak van Ermelo twee jaar geleden naar het huidige monumentale pand op landgoed Veldwijk. Dit was een tijdelijke plek, een noodoplossing. Met een vloeroppervlakte van 1000 vierkante meter kampen we sindsdien met een gebrek aan ruimte. Met de nieuwe winkellocatie hebben we een definitief onderkomen én gaan we er ook qua ruimte enorm op vooruit: de nieuwe winkel wordt straks maar liefst 2400 vierkante meter. Aan de Herderlaan zullen we onze duurzame ideeën en ambities verder kunnen uitbreiden.

Leerwerkbedrijf
Zoals nu ook al het geval is, komen er leer- en werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat de winkel meer dan twee keer zo groot wordt, kunnen we nóg meer mensen plaatsen. Ook leerlingen uit het regulier onderwijs kunnen bij ons terecht voor een leerwerkplaats

Verhuizing en heropening
De winkel blijft tot en met 26 januari op de huidige locatie op Landgoed Veldwijk. Daarna sluiten we een week, voor de verhuizing. Op vrijdag 1 februari gaan we feestelijk open op de nieuwe plek aan de Herderlaan. Tweedehands spullen kunnen nog tot uiterlijk 19 januari naar de bestaande winkel worden gebracht. Vanaf dinsdag 22 januari kunt u goederen naar onze nieuwe winkellocatie brengen.