Home » Tweedehands winkel Ermelo

Tweedehands winkel Ermelo

In Ermelo, op Landgoed Veldwijk, vindt u De Zaak van Ermelo. Wij zijn een tweedehands winkel in Ermelo. Daarnaast zijn we een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. U vindt in onze winkel mooie, unieke tweedehands artikelen en zelfgemaakte producten.

Werk(plaats) aan de winkel!

De Zaak van Ermelo is niet zomaar een tweedehandswinkel. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we namelijk werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als  de werkplaats. Zo werken en leren zij op eigen vermogen.

Mooie en unieke producten

In onze kringloopwinkel kunt u naar hartenlust shoppen. Op een winkeloppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter vindt u een uitgebreid assortiment aan tweedehands producten, waaronder meubels, kleding, boeken, speelgoed, cd’s en dvd’s. Maar we zijn méér dan een kringloopwinkel en verkopen ook nieuwe woonaccessoires, cadeau-artikelen en wenskaarten.Daarnaast maken we in onze werkplaats houten meubelen voor binnen en buiten. We produceren een eigen meubellijn, maar kunnen ook meubelen naar uw wens en maat maken.

Kom shoppen

Kom langs en ontdek zelf het unieke, diverse assortiment van onze tweedehands winkel in Ermelo! We staan graag voor u klaar. U kunt ons vinden op Landgoed Veldwijk in Ermelo (Veldwijk 75). We zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00! Tot snel in onze winkel!

<< Terug