Tweedehands winkel Ermelo 2017-08-29T12:27:15+00:00

Tweedehands winkel Ermelo

In Ermelo, op Landgoed Veldwijk, vindt u De Zaak van Ermelo. Onze tweedehands winkel in Ermelo is tegelijkertijd een leerwerkbedrijf voor Ermelose inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. U vindt in onze winkel mooie, unieke tweedehands artikelen en zelfgemaakte producten.

Werk(plaats) aan de winkel!

De Zaak van Ermelo is niet zomaar een tweedehandswinkel. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we namelijk werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking.

Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij op eigen vermogen werken en leren. Zo maken zij bijvoorbeeld prachtige steigerhouten meubels.

Mooie en unieke producten

In onze winkel kunt u naar hartelust shoppen. Op een winkeloppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter vindt u onder andere tweedehands spullen, cadeau-artikelen, wenskaarten en meubelen. In onze werkplaats maken we houten meubelen voor binnen en buiten.

Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen we in principe elke meubel produceren. Daarnaast hebben we ook een eigen meubellijn.

Ons tweedehands assortiment is zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een leuk prijsje ook kleding, boeken, cd’s en dvd’s vinden.

Kom shoppen

Kom langs bij De Zaak van Ermelo en ontdek zelf ons unieke, diverse assortiment! We staan graag voor u klaar.

U kunt ons vinden op Landgoed Veldwijk in Ermelo (Veldwijk 75). We zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00!

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X