Tweedehands elektronica 2017-08-29T14:31:56+00:00

Tweedehands elektronica

Bent u op zoek naar elektronica, maar wilt u niet de volle prijs betalen? Heel Logisch! Kom eens langs bij De Zaak van Ermelo. U vindt bij ons tweedehands spullen, waaronder tweedehands elektronica.

Onze winkel

We krijgen iedere keer weer mooie, unieke artikelen binnen. Spullen die nog mooi zijn en zeker nog een tweede leven verdienen, komen in onze winkel voor een scherp prijsje. Ook elektronica! Ons assortiment is inmiddels zeer divers geworden, zo kunt u naast tweedehands elektronica, ook het volgende bij ons vinden:

  • Kleding
  • Boeken
  • Cadeau-artikelen en wenskaarten
  • Huisraad
  • CD’s/DVD’s
  • Meubelen

Naast tweedehands elektronica, vindt u bij ons ook nieuwe producten. Zo verkopen wij mooie steigerhouten meubels die we zelf geproduceerd hebben in onze werkplaats, wenskaarten, cadeau-artikelen en brocante woonaccessoires van Het Houtmeisje. Voor iedereen wat wils dus!

De helden van onze winkel

De Zaak van Ermelo is niet zomaar een tweedehandswinkel. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we namelijk werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking.

Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij op eigen vermogen werken en leren.

Kom langs!

U kunt ons volledige assortiment bekijken bij ons in de winkel. De Winkel van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75, in Ermelo). U kunt ons bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag. We gaan open om 9.00 en sluiten om 17.00.

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X