Home » Tweedehands elektronica

Tweedehands elektronica

Bent u op zoek naar elektronica, maar wilt u niet de volle prijs betalen? Heel Logisch! Kom eens langs bij De Zaak van Ermelo. U vindt bij ons tweedehands spullen, waaronder tweedehands elektronica!

Onze winkel

We krijgen dag mooie, unieke artikelen binnen. Spullen die nog mooi zijn en zeker nog een tweede leven verdienen, liggen bij ons in de winkel voor een scherp prijsje. Ook elektronica! Van koffiezetter tot CD-speler, van broodrooster tot stofzuiger. Er zit altijd wel iets van uw gading bij. Maar ons assortiment is nog veel uitgebreider: behalve electronica, vindt u ook tweedehands meubelen, kleding, huisraad, boeken, films en muziek. Of wat te denken van nieuwe woonaccessoires, cadeaus en zelfs houten meubelen? We hebben het allemaal!

De helden van onze winkel

De Zaak van Ermelo is niet zomaar een tweedehandswinkel. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we namelijk werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij naar eigen vermogen werken en leren.

Kom langs!

Kom ons volledige assortiment in de winkel bekijken! De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75, in Ermelo). U kunt ons bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag. We zijn geopend van 9.30 tot 17.00.

<< Terug