Home » Steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels

Meubels van steigerhout, dit ziet u tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Steigerhout heeft een unieke en authentieke uitstraling. Bij De Zaak van Ermelo vindt u eigentijdse steigerhouten meubels en woondecoraties van zowel nieuw steigerhout als oud, ‘geleefd’ hout!

Werkplaats én winkel

U kunt bij ons terecht voor steigerhouten meubels voor binnen en buiten. In onze werkplaats zijn niet alleen ervaren timmerlieden werkzaam, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn namelijk van mening dat elk mens een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Hiertoe creëren we werkgelegenheid en dagbestedingen voor mensen die moeilijk deelnemen aan de arbeidsmarkt. In de werkplaats werken zij niet alleen aan een nieuw meubelstuk, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling, werkritme en werkvaardigheden.

Meubels voor binnen en buiten

  • Uitstekende kwaliteit voor een uitstekende prijs
  • Keuze uit eigen ontwerp of ontwerp van ons
  • Keuze uit nieuw of gebruikt hout
  • Levering in heel Nederland

Ieder houten meubel is uniek. Het geeft warmte aan uw interieur en zorgt voor sfeer. In onze werkplaats zijn we gespecialiseerd in het maken van veel verschillende soorten meubels die zowel binnen als buiten kunnen staan. Wat dacht u van een mooie tafel, een ruime kast of een prachtige tuinset? Niets is ons vreemd! We hebben een eigen meubellijn die u in onze winkel kunt bezichtigen, maar we maken ook zeker meubels op aanvraag. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij gaan aan de slag!

Kom een kijkje nemen in onze winkel

U kunt het volledige assortiment bij ons in de winkel bekijken. De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75). We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00.

<< Terug