Pop-up bioscoop in de Zaak van Ermelo!

Op 9 november a.s. opent De Zaak van Ermelo een heuse pop-up bioscoop. Dé ideale gelegenheid om je (klein)kinderen mee te nemen naar onze winkel en te trakteren op de nieuwe familieserie ‘Het Geheim van Sint Maarten’. Kinderen die de pop-up bioscoop bezoeken krijgen een glaasje limonade en een zakje chips, ze kunnen zich verkleden met een echte Sint Maarten-cape én maken kans op een prachtige filmposter. Er zijn voorstellingen om 14 uur, 15 uur en 16 uur.

In de serie lijken de kinderen van Martinushoven besmet met een gek virus. Aangemoedigd door een geheimzinnige Romeinse soldaat willen ze op 11 november hun kleding ruilen of weggeven in plaats van het vragen om snoep. Hun plannen smeden ze samen in de Kringlooploopwinkel van hun dorp. Geen leukere plek om de serie te kijken, dan bij ons in de kringloopwinkel dus.

Acteurs in de serie zijn o.a. Luna Cruz Perez (Anne Frank Videodagboeken), André Dongelmans (De Luizenmoeder, AAP, Dirty Lines), Ferdi Stofmeel (De regels van Floor en De allergrootste Slijmfilm) en Rachel Rosier (Sinterklaasjournaal, Topdoks en De Smerige Quiz). Chef’Special zanger Joshua Nolet maakt als verslaggever zijn acteerdebuut in deze serie.

De serie geeft een eigentijdse twist aan het verhaal van Sint Maarten. De moedige soldaat maakt de kinderen en hun ouders bewust van het belang van ruilen en delen en geeft daarmee een duurzame wending aan het verhaal die prachtig aansluit bij de kringloopgedachte.

Opgeven voor één van de voorstellingen kan door een e-mail te sturen naar ron@dezaakvanermelo.nl, met vermelding van het aantal kinderen dat mee komt en de tijd van de voorstelling.