Over ons 2018-11-21T20:32:01+00:00

Over Ons

Ons sterk maken voor werkgelegenheid en een gezonder milieu, dat is wat wij doen. We realiseren onze doelen als leerwerkbedrijf en door het runnen van een bijzondere kringloopwinkel. Voor de één een winkel om heerlijk te struinen en inspiratie op te doen, voor de ander een plek om te leren en persoonlijk te groeien. Een winkel van, voor en door iedereen!

Leren en Werken

In onze winkel vinden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om laagdrempelig te leren en werken. Zo kan iedereen naar eigen kunnen en met plezier aan de slag. Vanuit de kerngedachte dat iéder mens over kwaliteiten en competenties beschikt, stimuleren we onze medewerkers om het meeste uit zichzelf te halen. Door het opdoen van werkervaring en persoonlijke groei, vergroten zij hun kansen op de maatschappelijke ladder of arbeidsmarkt.

Milieu

Met elkaar werken we ook aan een betere leefomgeving. Het werk dat onze medewerkers doen, draagt belangrijk bij aan een gezonder milieu: zij transporteren, sorteren, repareren, ontmantelen, prijzen, etaleren en verkopen de herbruikbare goederen die je bij ons inlevert. Onze werkprocessen belasten het milieu zo minimaal mogelijk. Samen maken we de afvalberg een beetje kleiner.

Impressie

Benieuwd wat er gebeurd met de spullen die je bij ons inlevert?

Bekijk hier wat het meubel dat je ons gunt, voor anderen betekent!

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

Stichting

Om onze maatschappelijke doelen te realiseren, is de stichting ‘Vrienden van De Zaak van Ermelo’ opgericht, met een onafhankelijk bestuur. Alle vrijwillige medewerkers worden via de stichting ingezet. Een belangrijk doel van de stichting is het creëren van draagvlak en meer lokale samenwerking. Sámen maken we het verschil! Onze stichting heeft de ANBI-status.

Bekijk hier ons klachten- en privacyreglement:

X