Vacatures vrijwilligers

We hebben ruimte voor nieuwe vrijwilligers! Je kunt aan de slag voor verschillende afdelingen in onze winkel, op de dagen en tijden die jou passen.

We zoeken vrijwilligers voor zowel de winkelvloer als in het magazijn en ‘achter de schermen’. Als je interesse hebt in één van onderstaande vacatures, kun je contact met ons opnemen via info@dezaakvanermelo.nl of (0341) 55 97 72.

We zijn op dit moment op zoek naar:

Winkelmedewerkers
In onze kringloopwinkel hebben we verschillende winkelafdelingen die moeten worden bijgevuld met ingebrachte spullen. Je maakt de afdelingen netjes, overzichtelijk en aantrekkelijk voor de klant. Waar nodig help of adviseer je klanten over de producten.

Kassamedewerkers
In De Zaak van Ermelo komen meerdere winkeltjes onder één dak. Een aantal shops hebben geen eigen medewerker(s) die fysiek in de winkel staan, maar maken gebruik van onze service in centraal kassabeheer. Als kassa-medewerker reken je dus de klantaankopen van De Zaak van Ermelo én van een aantal andere shops af.

Medewerkers kledingafdeling
In onze kringloopwinkel verkopen we zowel dames-, heren- en kinderkleding als schoenen en tassen.  De ingebrachte kleding wordt gesorteerd, geprijsd en netjes in de winkel gepresenteerd. Wij zoeken iemand die deze afdeling doorlopend netjes kan maken en houden. Je werkt op de winkelvloer, maar zult regelmatig kledingvoorraad uit het winkelmagazijn moeten halen.

Magazijnmedewerkers
In ons winkelmagazijn is het een druk komen en gaan van goederen, klanten en collega’s. Er is beheer, orde en overzicht nodig om ervoor te zorgen dat het magazijn optimaal functioneert en iedereen zijn/haar werk goed kan doen. Je helpt bij het uitladen van goederen en het op de juiste plek wegzetten van de goederen. Daarnaast zorg je voor het correct scheiden en afvoerklaar-zetten van (rest)afval uit de winkel en het magazijn.

Fietsenmakers
Voor ons is het belangrijk dat klanten een goed product kopen in onze kringloopwinkel. De ingebrachte fietsen moeten daarom grondig schoongemaakt, nagekeken en soms opgeknapt worden.

 

 

2018-11-28T12:19:07+00:00 21.11.2018|
X