Werkgelegenheid 2017-07-14T10:21:50+00:00

Werkgelegenheid

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij of arbeidsmarkt, óók mensen met een (arbeids)beperking. Heb je een chronische ziekte, een psychische of lichamelijke beperking? Krijg je een uitkering van het UWV of de Sociale Dienst, of heb je een WSW-indicatie? Heb je geen of weinig scholing gevolgd en niet veel werkervaring? Dan helpen wij je aan leuk, passend en afwisselend werk binnen een gemoedelijke omgeving. En dat doen we door het bieden van de mogelijkheden in onderstaande blokken.

Werkervaring

Om kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren, geven we je de mogelijkheid om uitgebreide ervaring op de werkvloer op te doen. Hierbij vinden we het belangrijk dat je de werkzaamheden ook leuk vindt en je er door gemotiveerd raakt en blijft. Je werkt in je eigen tempo en op je eigen niveau, waardoor de werkdruk nooit te hoog wordt.

Werkgelegenheid

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij of arbeidsmarkt, óók mensen met een (arbeids)beperking. Heb je een chronische ziekte, een psychische of lichamelijke beperking? Krijg je een uitkering van het UWV of de Sociale Dienst, of heb je een WSW-indicatie? Heb je geen of weinig scholing gevolgd en niet veel werkervaring? Dan helpen wij je aan leuk, passend en afwisselend werk binnen een gemoedelijke omgeving.

Opleiding

Naast het opdoen van werkervaring, is ook scholing een belangrijk onderdeel van het verbeteren van je positie op de arbeidsmarkt. Wij stellen medewerkers daarom ook in de gelegenheid een opleiding te volgen. De meeste opleidingen bieden we aan op MBO-niveau 2 tot 3.

Doorstromen

Als je bij ons bent uitgeleerd en je klaar bent voor de reguliere arbeidsmarkt, laten we je niet zomaar aan je verdere lot over. We beschikken over een uitgebreid netwerk van bedrijven die werknemers zoeken, en zullen samen met jou op zoek gaan naar een geschikte werkgever.

Dagbesteding

Als de stap of terugkeer naar een reguliere baan te hoog gegrepen is, kun je in het kader van (arbeidsmatige) dagbesteding activiteiten doen in onze winkel of werkplaats. Belangrijke doelen zijn dan een zinvolle daginvulling, ritme en regelmaat.

X