Home » Leerwerkbedrijf

Leerwerkbedrijf

Als leerwerkbedrijf creëren we werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor Ermelose inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. De verschillende werkzaamheden in onze winkel en werkplaats zorgen er voor dat iedereen naar eigen vermogen kan leren en werken.

Participatie

Er is op de huidige arbeidsmarkt maar weinig plaats voor mensen met een arbeidsbeperking. Mensen ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt’ noemen we hen. Het is een bekende term voor een brede groep mensen die door verschillende oorzaken moeilijk aan een baan komen, of geen kans krijgen om werkervaring op te doen.

Lees meer…

Werkgelegenheid

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een bijdrage kan leveren aan de maatschappij of arbeidsmarkt, óók mensen met een (arbeids)beperking. Heb je een chronische ziekte, een psychische of lichamelijke beperking? Krijg je een uitkering van het UWV of de Sociale Dienst, of heb je een WSW-indicatie? Heb je geen of weinig scholing gevolgd en niet veel werkervaring? Dan helpen wij je aan leuk, passend en afwisselend werk binnen een gemoedelijke omgeving.

Lees hier wat de mogelijkheden zijn…

Impressie

De verschillende werkzaamheden in onze winkel en werkplaats zorgen er voor dat iedereen naar eigen vermogen kan leren en werken.

Bekijk hier een impressie van onze werklijn…

Werken

Vanuit ons streven om iedereen aan passend werk of een passend traject náár werk te helpen, halen wij alles uit de kast met een breed pakket aan werkvormen en opleidingsmogelijkheden. Onze winkel en werkplaats bieden zeer gevarieerde werkzaamheden en werkafdelingen, ook áchter de schermen.

Lees hier over de verschillende (leer)werkvormen…