La Boutique d’Ermelo

Is jouw kledingkast te vol, heb je merkkleding die je niet meer past of gewoon nooit meer draagt?

Lever deze dan bij ons in, en wij verkopen ze graag voor je in

Draag bij aan een duurzamere wereld

Wij  verkopen graag jouw mooie merkkleding. Zo krijg jij geld terug voor gedragen kleding en maak je een ander blij met unieke kleding voor een betaalbare prijs!

Als je je kledingkast hebt uitgezocht, kun je de spullen zonder afspraak bij ons inleveren. Wij hanteren een minimum van ca. 10 stuks of een tas vol. Alle maten zijn welkom. We zullen de kleding zo snel mogelijk bekijken en beoordelen. Wij bepalen de prijs naar aanleiding van merk, nieuwwaarde en de staat waarin het verkeert en verkopen jouw artikelen in onze winkel. En als wij een nieuwe eigenaar voor jouw kleding hebben gevonden, ontvang jij 40% van de verkoopprijs.

Hoe werkt het?

Om misverstanden te voorkomen, vinden wij het belangrijk dat we vooraf goede afspraken met elkaar maken.

Op deze pagina vertellen wij je de belangrijkste huisregels. Heb je vragen, stel ze dan gerust. Soms veranderen er regels en situaties, hierdoor kan het nodig zijn dat wij de regels moeten aanpassen. Natuurlijk zullen we jou hiervan tijdig op de hoogte stellen. Wij gaan ervan uit dat als je goederen inbrengt of koopt akkoord gaat met onze spelregels.

Inleveren

Wij vinden het belangrijk dat de artikelen schoon en compleet worden ingeleverd. Kleding moet gewassen zijn en, zo nodig, gestreken, en er zo goed als nieuw uitzien. Verpak alles netjes en, indien van toepassing, opgevouwen in een tas of vuilniszak. De tas of zak moet duidelijk voorzien zijn van uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en, indien beschikbaar, je klantnummer. Gekreukte kleding, kleding die vaal is, of vlekken of gaatjes heeft nemen wij niet in.  Verder nemen wij geen lingerie, en bad- en beenmode in. Als wij denken dat je artikelen niet voor verkoop geschikt zijn , krijg je daarvan bericht en vragen wij  je ze weer op te halen.

Seizoenen

Voorjaarskleding kun je inleveren in de maanden februari, maart en april (voorjaarskleding voor kinderen, dames/heren de eerste zomerse kleding. GEEN korte broeken en hoog zomerse kleding). Zomerkleding in de maanden mei tot en met juli (zomerkleding voor kinderen, dames/heren korte broeken en hoog zomerse kleding). Najaarskleding kun je inleveren van augustus tot en met september (najaarskleding voor kinderen, dames/heren en de eerste winterse kleding. NOG GEEN dikke wollen jassen, truien, vesten en dergelijke). Winterkleding kun je inleveren van oktober tot en met januari.

Merken

Wij nemen alleen de “betere” merken in, dat wil zeggen geen kleding van Zeeman, Wibra, Scapino, Primark, H & M, We etc.

Jouw gegevens

Wanneer je de kleding komt inbrengen krijg je als klant een unieke barcode, aan het eind van de dag ontvang je een mail met opbrengst verkoop. Geen mail is geen verkoop.

De verkoop

Wij bepalen de verkoopprijs. Dit doen we aan de hand van ervaring en kennis van de verkoop. Wij houden rekening met vraag, aanbod, trends en conditie van de artikelen. Nadat we jouw spullen hebben geprijsd, worden deze ongeveer 2 maanden ter verkoop in de winkel aangeboden. Na verkoop ontvangt je 40% van de verkoopprijs. Eén keer per maand worden de verkopen overgemaakt naar het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Onverkochte artikelen

Niet verkochte kleding vervalt na 2 maanden automatisch aan De Zaak van Ermelo. Het is om praktische redenen niet mogelijk om de niet verkochte kleding weer op te halen. Houd hier rekening mee als je kleding inbrengt! Er kan wel een uitzondering gemaakt worden, als het bijvoorbeeld gaat om een speciaal of kostbaar artikel. Dit spreken we dan van te voren af.

Voorwaarden

La Boutique d’Ermelo neemt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, zoekraken, brand of waterschade van de ingebrachte kleding, de inbrenger moet de artikelen zelf verzekeren. Na verkoop van jouw kleding ontvang je 40% van de verkoopprijs. Bij inname van de artikelen gaat La Boutique d’Ermelo ervan uit dat je kennis hebt genomen van de voorwaarden en daarmee akkoord gaat.

AVG

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Bewust of onbewust deel je jouw persoonsgegevens met ons, denk aan uw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer. Je persoonlijke gegevens zijn bij ons in goede handen.

Heb je verder nog vragen? Stel ze gerust!