Kringloopwinkel Ermelo 2017-08-29T13:32:15+00:00

Kringloopwinkel in Ermelo

Houdt u er ook zo van om te snuffelen tussen tweedehands spulletjes? Kom dan eens langs bij de Zaak van Ermelo. Een kringloopwinkel in Ermelo, waar u naar hartelust kunt struinen tussen unieke en leuke spullen. We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar!

Tweedehands en nieuwe spullen

Bij de Zaak van Ermelo vindt u niet alleen spullen die al een eerder leven hebben gehad, maar ook nieuwe producten. Zo verkopen we wenskaarten, leuke cadeau-artikelen en houten meubelen. Deze houten meubelen produceren wij zelf in onze werkplaats.

Tweedehands assortiment

We krijgen iedere keer weer mooie, unieke artikelen binnen. Spullen die nog mooi zijn en zeker nog een tweede leven verdienen, komen in onze winkel voor een scherp prijsje. Ons assortiment is inmiddels zeer divers geworden,

zo kunt u bij ons onder andere de volgende tweedehands spullen vinden:

  • Kleding
  • Boeken
  • Cadeau-artikelen en wenskaarten
  • Huisraad
  • CD’s/DVD’s
  • Meubelen

Nieuwe producten

Naast tweedehands artikelen, vindt u bij ons ook nieuwe producten. Zo verkopen wij mooie steigerhouten meubels die we zelf geproduceerd hebben in onze werkplaats, wenskaarten, en houten meubels van Het Houtmeisje. Ook hebben wij een cadeaushop. Voor ieder wat wils dus!

Over ons

Wij zijn een kringloopwinkel in Ermelo met een doel. Onze winkel en werkplaats wordt draaiende gehouden door personen met een (arbeids)beperking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan werken en zichzelf kan ontwikkelen, om dit te kunnen bereiken, creëren we werkgelegenheid en dagbesteding voor de mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zij runnen vol enthousiasme de winkel en maken de mooiste dingen in de werkplaats. Kom langs en ontdek ons assortiment! We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00.

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X