Home » Kringloopwinkel Ermelo

Kringloopwinkel Ermelo

Houdt u er ook zo van om te snuffelen tussen tweedehands spulletjes? Kom dan eens langs bij de Zaak van Ermelo. Een kringloopwinkel in Ermelo, waar u naar hartenlust kunt struinen tussen unieke en leuke spullen. We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar!

Tweedehands assortiment

Elke dag krijgen we gebruikte en vaak ook bijzondere tweedehands spullen binnen. Spullen met een verhaal. Spullen die nog mooi zijn en een tweede leven verdienen. Spullen waar een ander weer blij van wordt. En dat voor een scherpe prijs! Ons assortiment is zeer divers te noemen: van meubels tot kleding, huisraad, speelgoed en boeken. Er is voor iedereen iets te vinden!

Nieuwe producten

De Zaak van Ermelo is echter méér dan een kringloopwinkel! Naast tweedehands artikelen, vindt u bij ons ook nieuwe producten. Zo verkopen wij mooie (steiger)houten meubels die we zelf in onze werkplaats produceren, wenskaarten, cadeau-artikelen en brocante meubels van Het Houtmeisje. Voor iedere wens en portemonnee is er dus iets te vinden!

Over ons

Wij zijn een kringloopwinkel in Ermelo met een doel. Onze winkel en werkplaats wordt (deels) draaiende gehouden door personen met een (arbeids)beperking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan leren, werken en zichzelf ontwikkelen. Om dit te kunnen bereiken, creëren we werkgelegenheid en dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij dragen vol enthousiasme aan de winkel bij en maken de mooiste dingen in de werkplaats. Kom langs en ontdek ons assortiment! We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00.

<< Terug