Home » Kringloop Ermelo

Kringloop Ermelo

In Ermelo vindt u kringloopwinkel De Zaak van Ermelo, waar u de leukste tweedehands spullen kunt vinden. Maar we zijn méér dan een kringloopwinkel! Laat u verrassen door de veelzijdigheid en unieke sfeer van onze winkel. Speur tussen de tweedehands en nieuwe spullen, vergaap u aan gerestylede meubelen en koop ook uw cadeau’s bij ons. Voor ieder wat wils en voor elke portemonnee!

Ons assortiment

In onze kringloopwinkel kunt u naar hartenlust shoppen. Op een winkeloppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter vindt u een uitgebreid assortiment tweedehands spullen zoals meubels, kleding, boeken, speelgoed, cd’s en dvd’s. Maar we verkopen ook nieuwe woonaccessoires, cadeau-artikelen en wenskaarten. Daarnaast maken wij in onze werkplaats houten meubelen voor binnen en buiten. We produceren een eigen meubellijn, maar kunnen ook meubelen naar uw eigen wens en maat maken.

In onze winkel is ook Het Houtmeisje gevestigd. Deze creatieve onderneemster met een hart voor hout maakt eigentijdse meubels en woonaccessoires van gebruikt- en sloophout. In onze winkel vindt u haar ‘winkeltje’, neem zeker eens een kijkje!

Winkel met een doel

De Zaak van Ermelo bestaat uit een winkel en werkplaats. Hier zijn mensen werkzaam die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen bij ons de kans om werkervaring op te doen en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden hen daarin, zodat ze op hun eigen tempo en naar vermogen kunnen werken en leren.

Openingstijden

U vindt ons op Op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75) in Ermelo. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00.

<< Terug