Kringloop Ermelo 2017-08-29T10:36:12+00:00

Kringloop in Ermelo

Oude, gebruikte spullen zijn vaak nog mooi en hebben een unieke uitstraling. De Zaak van Ermelo is een kringloop in Ermelo, waar u zowel gebruikte als nieuwe spullen kunt vinden. Voor ieder wat wils en voor elke portemonnee!

Ons assortiment

Op een winkeloppervlakte van maar liefst 1500 vierkante meter vindt u een uitgebreid assortiment van gebruikte en nieuwe spullen. U kunt naar hartelust shoppen tussen de tweedehands spullen, cadeau-artikelen, wenskaarten en meubelen. In onze werkplaats maken we houten meubelen voor binnen en buiten. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen we in principe elke meubel produceren. Daarnaast hebben we ook een eigen meubellijn. Ons tweedehands assortiment is zeer divers.

Zo kunt u bijvoorbeeld voor een leuk prijsje ook kleding, boeken, cd’s en dvd’s vinden. In onze winkel is ook Het Houtmeisje gevestigd.Deze creatieve onderneemster met een hart voor hout maakt eigentijdse meubels, dierenmanden en woonaccessoires van gebruikt- en sloophout. In onze winkel vindt u haar ‘winkeltje’. Hierdoor staan wij ook wel bekend als kadoshop.

Winkel met een doel

De Zaak van Ermelo bestaat uit een winkel en werkplaats. Hier zijn mensen werkzaam die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Zij krijgen bij ons de kans om werkervaring op te doen en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden hen daarin, zodat ze op hun eigen tempo en vermogen kunnen werken en leren.

Openingstijden

Op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75) vindt u De Zaak van Ermelo. Onze kringloop in Ermelo is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00.

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X