Home » Kadoshop

Kadoshop

Op zoek naar een uniek en mooi cadeau voor iemand? Kom dan eens langs bij De Zaak van Ermelo! Wij zijn een kringloopwinkel met een inpandige cadeaushop . U kunt bij ons terecht voor zowel tweedehands als gloednieuwe artikelen.

Unieke cadeaus

Op een oppervlakte van 1500 vierkante meter kunt u uw hart ophalen tussen alle leuke spullen die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Of u nu een uniek tweedehands item cadeau wilt doen, of liever kiest voor een nieuw artikel: de kans is groot dat u bij ons slaagt voor het perfecte cadeau, om te geven én te krijgen! Ook kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende tweedehands artikelen meubels, kleding, huisraad, speelgoed, boeken, films en muziek.

Op zoek naar houten meubels? Zelfs dat hebben wij in huis! In onze werkplaats produceren we houten binnen- en buitenmeubelen, Kies een meubel uit onze eigen meubellijn of bestel uw eigen ontwerp op aanvraag. Alles is mogelijk!

Over De Zaak van Ermelo

De Zaak van Ermelo is een eigentijdse kringloopwinkel met een gevarieerd assortiment van tweedehands én nieuwe spullen. In de winkel is ook een shop-in-shop met de leukste cadeau-artikelen gevestigd. En dan is er nog de werkplaats van De Zaak van Ermelo, waar onder andere houten meubelen worden geproduceerd. Zowel de winkel als de werkplaats worden deels draaiende gehouden door mensen met een (arbeids)beperking. Zo krijgen zij bij ons de kans om werkervaring op te doen en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden hen daarin, zodat ze op hun eigen tempo en naar vermogen kunnen werken en leren.

U kunt ons bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag. We zijn geopend vanaf 9.30 en sluiten om 17.00 uur.

<< Terug