Kadoshop 2017-08-29T13:26:33+00:00

Kadoshop

Op zoek naar een uniek en mooi cadeau voor iemand? Kom dan eens langs bij De Zaak van Ermelo! Wij zijn een kringloopwinkel en kadoshop met een assortiment van tweedehands en nieuwe spullen.

Unieke cadeaus

Op een oppervlakte van 1500 vierkante meter kunt u uw hart ophalen tussen alle leuke spullen die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Ieder mens heeft zijn of haar eigen smaak, de kans is groot dat u bij ons een passend cadeau vindt. Een cadeau die leuk is om te geven én te krijgen. U vindt in onze kadoshop onder andere:

  • Kleding
  • Boeken
  • Cadeau-artikelen en wenskaarten
  • Huisraad
  • CD’s/DVD’s
  • Meubelen

Wij produceren in onze werkplaats ook houten meubelen, van houten tafels voor binnen en buiten tot houten bedden voor groot en klein. We werken ook op bestellingen. U zegt wat u wilt en wij gaan aan de slag!

Over De Zaak van Ermelo

Op Landgoed Veldwijk is onze kringloopwinkel in Ermelo gevestigd. U vindt hier een eigentijdse kringloopwinkel met een gevarieerd assortiment van nieuwe tot oude spullen en een kadoshop. Bij onze winkel is ook een werkplaats gevestigd, waar onder andere houten meubelen worden geproduceerd.

Zowel de winkel als de werkplaats worden deels draaiende gehouden door mensen met een (arbeids)beperking. Zo krijgen zij bij ons de kans om werkervaring op te doen en te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden hen daarin, zodat ze op hun eigen tempo en vermogen kunnen werken en leren.

U kunt onze kadoshop bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag. We zijn geopend vanaf 9.00 en sluiten om 17.00.

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X