De Zaak van Ermelo viert haar 10 jarig jubileum!

jubileum

Het hele jaar feest!

Dit mooie jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om deze mijlpaal te vieren organiseren wij het hele jaar door leuke activiteiten:    

Onder andere een Ladies Night, een vroege vogel actie met hoge kortingen en een sinterklaasfeest  zullen de revue passeren.

In de zomermaanden organiseren we als vanouds diverse kofferbakverkopen en maandelijks vindt er een gezellige koopavond plaats.

Op zaterdag 10 december sluiten we het jubileumjaar af met een feestdag met onder andere een springkussen voor de kinderen, een verrassing voor al onze bezoekers én de grote prijsuitreiking! 

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen!

Om ons jubileum extra luister bij te zetten houden we dit jaar een verloting met grandioze prijzen! 

Meedoen is heel eenvoudig: bij iedere besteding van € 10,00 krijg je van ons een stempel. Als je stempelkaart vol is (15 stempels) lever je deze bij ons in. Op de feestdag op 10 december 2022 worden uit alle ingeleverde kaarten de winnaars getrokken. Je kunt met zoveel kaarten meedoen als je wilt!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door o.a.:

 

Jubileumkrant en evenementenagenda

Ter ere van ons 10-jarig jubileum hebben wij een jubileumkrantje in Ermelo huis-aan-huis laten verspreiden. Heb je deze gemist en wil je het krantje toch graag lezen? Je kunt de krant hieronder downloaden. 

Op de hoogte blijven van alle evenementen? Download dan de evenementenagenda.

 

10 jaar De Zaak van Ermelo in vogelvlucht