De Zaak van Ermelo bestaat 10 jaar!

Het hele jaar feest!

Dit mooie jubileumjaar willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om deze mijlpaal te vieren organiseren wij het hele jaar door leuke activiteiten:    

Onder andere een Ladies Night, een vroege vogel actie met hoge kortingen, een brocante & vintage markt, een mega kofferbakverkoop en een sinterklaasfeest  zullen de revue passeren.

In de zomermaanden organiseren we als vanouds diverse kofferbakverkopen en maandelijks vindt er een gezellige koopavond plaats.

Op zaterdag 10 december sluiten we het jubileumjaar af met een feestdag met onder andere een springkussen voor de kinderen, een verrassing voor al onze bezoekers én de grote prijsuitreiking! 

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen!

Om ons jubileum extra luister bij te zetten houden we dit jaar een verloting met prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een maand gratis sporten met personal trainer winnen; een opleiding tot vrachtwagenchauffeur mét baangarantie; een High Tea; een Escapetour; een diner bon; en nog véél meer grandioze prijzen!

Meedoen is heel eenvoudig: bij iedere besteding van € 10,00 krijg je van ons een stempel. Als je stempelkaart vol is (15 stempels) lever je deze bij ons in. Op de feestdag op 10 december 2022 worden uit alle ingeleverde kaarten de winnaars getrokken. Je kunt met zoveel kaarten meedoen als je wilt!

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door o.a.:

 

Jubileumkrant en evenementenagenda

Ter ere van ons 10-jarig laten wij in januari een jubileumkrantje huis-aan-huis  verspreiden. Kun je niet wachten of heb je deze gemist en wil je het krantje toch graag lezen? Je kunt de krant hieronder downloaden. 

Op de hoogte blijven van alle evenementen? Download dan de evenementenagenda.