Home » Cadeaushop

Cadeaushop

Een bijzonder persoon verdient een bijzonder cadeau. Kom langs bij de cadeaushop van De Zaak van Ermelo en vind precies datgene wat u zoekt!

Méér dan een kringloopwinkel

De Zaak van Ermelo is een eigentijdse kringloopwinkel in Ermelo. Maar we zijn méér dan een kringloopwinkel. U vindt bij ons namelijk niet alleen tweedehands spullen, maar ook nieuwe producten. Ons assortiment is bijzonder verrassend en uitgebreid! Één van onze paradepaardjes is de inpandige cadeaushop ‘Cadeau & Zo’. In dit ‘winkeltje’ vindt u de leukste, nieuw ingekochte cadeau-artikelen, om te geven én te krijgen. Of u nu een uniek tweedehands item cadeau wilt doen, of liever kiest voor een nieuw artikel: de kans is groot dat u bij ons slaagt voor het perfecte cadeau.

Voor ieder wat wils

Bij De Zaak van Ermelo kunt u terecht voor uiteenlopende tweedehands spullen, zoals meubels, kleding, huisraad, speelgoed, boeken, films en muziek. Maar ook cadeau-artikelen en zelfs houten meubelen behoren tot ons aanbod. In onze werkplaats produceren we trendy houten binnen- en buitenmeubelen. Kies een meubel uit onze eigen meubellijn óf bestel uw eigen ontwerp op aanvraag. Alles is mogelijk!

Winkel met een doel

In De Zaak van Ermelo vindt u onder andere Cadeau & Zo, een leuke cadeauwinkel waar u zéker slaagt. We zijn gevestigd op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75, Ermelo) en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot en met 17.00 uur. In zowel onze winkel als werkplaats werken mensen met een (arbeids)beperking. Wij vinden het belangrijk dat iedereen werkvaardigheden op kan doen en kan werken aan persoonlijke ontwikkeling. Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt daarin, zodat ze op hun eigen tempo en naar vermogen kunnen werken en leren. Kom langs, ontdek ons assortiment en laat onze medewerkers u helpen!

<< Terug