Brocante woonaccessoires 2017-08-29T14:40:53+00:00

Brocante woonaccessoires

Bij een sfeervol thuis horen mooie woonaccessoires. Brocante woonaccessoires maken van een huis een thuis. Bij De Zaak van Ermelo vindt u een uitgebreid assortiment van nieuwe en tweedehands spullen, waaronder brocante woonaccessoires.

Nieuwe en brocante woonaccessoires

Op een oppervlakte van ruim 1500 vierkante meter kunt u naar hartelust struinen tussen leuke woonaccessoires, films, kleding, boeken en veel meer. Naast tweedehands spullen, verkopen we ook nieuwe producten. Zo hebben we een cadeaushop, verkopen we wenskaarten en maken we in onze werkplaats mooie steigerhouten meubelen. In onze winkel is ook Het Houtmeisje gevestigd. Deze creatieve onderneemster met een hart voor hout maakt eigentijdse meubels, dierenmanden en woonaccessoires van gebruikt- en sloophout. In onze winkel vindt u haar ‘winkeltje’.

Over De Zaak van Ermelo

De Zaak van Ermelo is niet zomaar een tweedehandswinkel. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we namelijk werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij op eigen vermogen werken en leren.

Kom brocante woonaccessoires shoppen!

Op zoek naar leuke winkels in Ermelo? Kom dan zeker langs. De Winkel van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75, in Ermelo). U kunt ons bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag. We gaan open om 9.00 en sluiten om 17.00.
.
.

Meer informatie nodig?

 
Blik op werk
KH
Leerbedrijf
Savantis
UWV
 

X