Home » Brocante woonaccessoires

Brocante woonaccessoires

Bij een sfeervol thuis horen mooie woonaccessoires. Brocante woonaccessoires maken uw interieur helemaal af. Bij De Zaak van Ermelo vindt u een uitgebreid assortiment van tweedehands én nieuwe spullen, waaronder brocante woonaccessoires.

Nieuwe en brocante woonaccessoires

Op een oppervlakte van ruim 1500 vierkante meter kunt u naar hartenlust struinen tussen al het moois dat De Zaak van Ermelo te bieden heeft. Meubelen, woonaccessoires, kleding, boeken, films en veel meer. We hebben veel tweedehands spullen, maar ook ons nieuw ingekochte aanbod wordt steeds groter. Zo hebben we een inpandige cadeaushop, verkopen we wenskaarten en maken we in onze werkplaats prachtige houten meubelen. En wat te denken van Het Houtmeisje? Deze creatieve onderneemster creëert de meest bijzondere meubels door oude en nieuwe materialen te combineren. Een antieke donkerbruine kast tovert ze om tot een smaakvol en eigentijds meubel, in de mooiste verftinten. Brocante op z’n best! Onze winkel is haar verkooplocatie.

Over De Zaak van Ermelo

De Zaak van Ermelo is niet zomaar een tweedehandswinkel. Daar waar u shopt, wordt er tegelijkertijd hard gewerkt. Als leerwerkplaats creëren we namelijk werkgelegenheid en dagbestedingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Wij zijn van mening dat ook deze mensen een waardevolle toevoeging zijn voor onze maatschappij. Zij voeren werkzaamheden uit in zowel de winkel als in de werkplaats. Zo kunnen zij naar eigen vermogen werken en leren.

Kom brocante woonaccessoires shoppen!

Bekijk ons volledige assortiment in de winkel. De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk (Veldwijk 75, in Ermelo). U kunt ons bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag, van 09.30 tot 17.00 uur.

<< Terug